STN EN 1927-1: 2008 (48 0066), Kvalitatívne triedenie ihličnatej guľatiny Časť 1 Smreky a jedle - Slamka, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 6 Lesníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1927-1: 2008
Táto norma nahrádza STN P ENV 1927-1 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Slamka. Technická komisia: TK 6 Lesníctvo
Keywords: normy