STN ISO 37: 2008 (62 1436), Guma alebo termoplastové elastoméry. Určovanie ťahových vlastností. - Moravčíková, Petra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 37: 2005, vrátane opravy ISO 37: 2005/Cor. 1: 2008