STN ISO 37: 2008 (62 1436), Guma alebo termoplastové elastoméry. Určovanie ťahových vlastností. - Moravčíková, Petra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 37: 2005, vrátane opravy ISO 37: 2005/Cor. 1: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 37 z januára 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Petra Moravčíková. Technická komisia: TK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy