STN ISO 1817: 2008 (62 1510), Vulkanizovaná guma. Určovanie vplyvu kvapalín. - Moravčíková, Petra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 1817: 2005
Táto norma nahrádza STN ISO 1817 z marca 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Petra Moravčíková. Technická komisia: TK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy