STN EN 1993-1-5: 2008 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-5 Nosné stenové prvky - Baláž, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1993-1-5: 2006