STN EN 1993-1-5: 2008 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-5 Nosné stenové prvky - Baláž, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1993-1-5: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-1-5 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Baláž. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2009
Keywords: normy