STN EN 14471: 2008 (73 4216), Komíny. Komínové systémy s plastovými vložkami. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šulan, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14471: 2005