STN EN 14471: 2008 (73 4216), Komíny. Komínové systémy s plastovými vložkami. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šulan, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14471: 2005
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14471 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Šulan. Technická komisia: TK 97 Komíny
Keywords: normy