STN EN ISO 748: 2008 (75 1202), Hydrometria. Meranie prietoku kvapalín v otvorených korytách s použitím hydrometrických prístrojov alebo plavákov (ISO 748: 2007). - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 748: 2007