STN EN ISO 748: 2008 (75 1202), Hydrometria. Meranie prietoku kvapalín v otvorených korytách s použitím hydrometrických prístrojov alebo plavákov (ISO 748: 2007). - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 748: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 748 z apríla 2008, ktorá od 1. apríla 2008 nahradila STN EN ISO 748 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy