STN P CEN ISO/TS 25377: 2008 (75 1207), Návod na výpočet neistoty hydrometrických meraní (HUG) (ISO/TS 25377: 2007). - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma obsahuje anglickú verziu CEN ISO/TS 25377: 2007