STN P CEN ISO/TS 25377: 2008 (75 1207), Návod na výpočet neistoty hydrometrických meraní (HUG) (ISO/TS 25377: 2007). - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma obsahuje anglickú verziu CEN ISO/TS 25377: 2007
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy