STN EN 752: 2008 (75 6100), Stokové siete a systémy kanalizačných potrubí mimo budov. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 752: 2008