STN EN 752: 2008 (75 6100), Stokové siete a systémy kanalizačných potrubí mimo budov. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 752: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 752-1 z októbra 1999, STN EN 752-2 z októbra 1999, STN EN 752-3 z októbra 1999, STN EN 752-4 z júla 2000, STN EN 752-5 z novembra 1999, STN EN 752-6 z júla 2000 a STN EN 752-7 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy