STN EN 15372: 2008 (91 0702), Nábytok. Pevnosť, trvanlivosť a bezpečnosť. Požiadavky na nebytové stoly. - Joščák, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15372: 2008