STN EN 15372: 2008 (91 0702), Nábytok. Pevnosť, trvanlivosť a bezpečnosť. Požiadavky na nebytové stoly. - Joščák, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15372: 2008
Spracovateľ: Pavol Joščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy