STN EN 60730-2-19/A2: 2008 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-19 Osobitné požiadavky na elektricky poháňané ventily na olej vrátane mechanických požiadaviek. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A2 STN EN 60730-2-19: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-19: 2002/A2: 2008