STN EN 1991-1-6/NA: 2008 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-6 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženia počas výstavby. Národná príloha - Tóthová, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu STN EN 1991-1-6: 2008