STN EN 1991-1-7/NA: 2008 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-7 Všeobecné zaťaženia. Mimoriadne zaťaženia. Národná príloha - Benčat, Ján; Stehlíková, Mária; Papán, Daniel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1991-1-7: 2008