STN EN 1993-1-8/NA: 2008 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-8 Navrhovanie uzlov. Národná príloha - Ároch, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-8: 2007
Spracovateľ: Rudolf Ároch. Technická normalizačná komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy