STN EN 1994-1-2/NA: 2008 (73 2089), Eurokód 4. Navrhovanie spriahnutých oceľobetónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Olbřímek, Juraj; Štujberová, Magdaléna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1994-1-2: 2007