STN EN 1994-1-2/NA: 2008 (73 2089), Eurokód 4. Navrhovanie spriahnutých oceľobetónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Olbřímek, Juraj; Štujberová, Magdaléna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1994-1-2: 2007
Táto národná príloha nahrádza STN P ENV 1994-1-2 z januára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Olbříbek, Magdaléna Štujberová. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy