STN EN ISO 105-C08/A1: 2008 (80 0123), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť C08 Stálofarebnosť v domácom a komerčnom praní s použitím referenčného bezfosfátového detergentu s prídavkom aktivátora bielenia pri nízkych teplotách (ISO 105-C08: 2001/Amd 1: 2006). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 105-C08: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-C08: 2002/A1: 2008