STN EN ISO 105-C08/A1: 2008 (80 0123), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť C08 Stálofarebnosť v domácom a komerčnom praní s použitím referenčného bezfosfátového detergentu s prídavkom aktivátora bielenia pri nízkych teplotách (ISO 105-C08: 2001/Amd 1: 2006). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil a textilné výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 105-C08: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-C08: 2002/A1: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 18 Textil a textilné výrobky
Keywords: normy