STN EN ISO 636: 2008 (05 5309), Zváracie materiály. Tyčinky, drôty a zvarový kov na zváranie nelegovaných a jemnozrnných ocelí volfrámovou elektródou v inertnom plyne. Klasifikácia (ISO 636: 2004). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 636: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1668 z novembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy