STN EN ISO 15792-1: 2008 (05 5520), Zváracie materiály. Metódy skúšania Časť 1 Metódy skúšania skúšobných vzoriek zvarového kovu ocelí, niklu a niklových zliatin (ISO 15792-1: 2000) - Mráz, Ľuboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15792-1: 2008