STN EN ISO 15792-1: 2008 (05 5520), Zváracie materiály. Metódy skúšania Časť 1 Metódy skúšania skúšobných vzoriek zvarového kovu ocelí, niklu a niklových zliatin (ISO 15792-1: 2000) - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15792-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1597-1 z apríla 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy