STN EN ISO 15792-2: 2008 (05 5520), Zváracie materiály. Metódy skúšania Časť 2 Príprava skúšobných vzoriek ocelí jedno- a dvojprechodovou technikou (ISO 15792-2: 2000) - Mráz, Ľuboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15792-2: 2008