STN EN ISO 15792-3: 2008 (05 5520), Zváracie materály. Metódy skúšania Časť 3 Klasifikácia skúšania prídavných materiálov z hľadiska vhodnosti polohovania a závaru kútových zvarov (ISO 15792-3: 2000 vrátane Cor. 1: 2006) - Mráz, Ľuboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15792-3: 2008