STN EN ISO 15792-3: 2008 (05 5520), Zváracie materály. Metódy skúšania Časť 3 Klasifikácia skúšania prídavných materiálov z hľadiska vhodnosti polohovania a závaru kútových zvarov (ISO 15792-3: 2000 vrátane Cor. 1: 2006) - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15792-3: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1597-3 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 11 Zváranie
Keywords: normy