STN EN 15423: 2008 (12 0504), Vetranie budov. Požiarna ochrana systémov rozvodu vzduchu v budovách. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15423: 2007