STN EN ISO 11252: 2008 (19 2005), Lasery a laserové zariadenia. Laserové prístroje. Minimálne požiadavky na dokumentáciu (ISO 11252: 2004). - Bruncko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11252: 2008