STN EN ISO 11252: 2008 (19 2005), Lasery a laserové zariadenia. Laserové prístroje. Minimálne požiadavky na dokumentáciu (ISO 11252: 2004). - Bruncko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11252: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11252 z augusta 2005 v celom rozsahu. STN EN ISO 11252 z augusta 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaroslav Bruncko.
Keywords: normy