STN EN ISO 11145: 2008 (19 2013), Optika a fotonika. Lasery a laserové zariadenia. Slovník a značky (ISO 11145: 2006). - Jančúchová, Danka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11145: 2008