STN EN ISO 11145: 2008 (19 2013), Optika a fotonika. Lasery a laserové zariadenia. Slovník a značky (ISO 11145: 2006). - Jančúchová, Danka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11145: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11145 zo septembra 2007 v celom rozsahu. STN EN ISO 11145 zo septembra 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Danka Jančúchová.
Keywords: normy