STN EN 818-6 + A1: 2008 (27 0083), Krátkočlánkové reťaze na zdvíhanie. Bezpečnosť Časť 6 Viazacie reťaze. Špecifikácie údajov na používanie a údržbu poskytované výrobcom (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 818-6: 2000 + A1: 2008