STN EN 818-6 + A1: 2008 (27 0083), Krátkočlánkové reťaze na zdvíhanie. Bezpečnosť Časť 6 Viazacie reťaze. Špecifikácie údajov na používanie a údržbu poskytované výrobcom (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 818-6: 2000 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 818-6 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 818-6 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy