STN P CEN/TS 81-82: 2008 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Jestvujúce výťahy Časť 82 Zlepšenie prístupnosti jestvujúcich výťahov pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie - Lohyňa, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu CEN/TS 81-82: 2008