STN P CEN/TS 81-82: 2008 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Jestvujúce výťahy Časť 82 Zlepšenie prístupnosti jestvujúcich výťahov pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie - Lohyňa, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu CEN/TS 81-82: 2008
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Ján Lohyňa. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Norma je nahradená normou STN EN 81-82 z februára 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy