STN EN 60079-29-2: 2008 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 29-2 Detektory plynu. Výber, inštalovanie, používanie a údržba detektorov horľavých plynov a kyslíka - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-29-2: 2007