STN EN 60079-29-2: 2008 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 29-2 Detektory plynu. Výber, inštalovanie, používanie a údržba detektorov horľavých plynov a kyslíka - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-29-2: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 50073 zo septembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 50073 zo septembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.11.2010
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy