STN EN 50444: 2008 (36 7080), Základná norma na vyhodnotenie vystavenia osôb pôsobeniu elektromagnetických polí zo zariadení na oblúkové zváranie a príbuzné procesy. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50444: 2008