STN EN 14342 + A1: 2008 (49 2141), Drevené podlahoviny. Vlastnosti, posudzovanie zhody a označovanie (Konsolidovaný text). - Katuščák, Svetozár; Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14342: 2005 + A1: 2008