STN EN 13172: 2008 (72 7211), Tepelnoizolačné výrobky. Hodnotenie zhody. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13172: 2008