STN EN 13172: 2008 (72 7211), Tepelnoizolačné výrobky. Hodnotenie zhody. - Paulíková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13172: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13172 z júla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou STN EN 13172 z júla 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy