STN EN ISO 17226-1: 2008 (79 3881), Usne. Chemické skúšky. Stanovenie obsahu formaldehydu Časť 1 Metóda s použitím vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (ISO 17226-1: 2008) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17226-1: 2008