STN EN ISO 17226-1: 2008 (79 3881), Usne. Chemické skúšky. Stanovenie obsahu formaldehydu Časť 1 Metóda s použitím vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (ISO 17226-1: 2008) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17226-1: 2008
Táto norma spolu s STN EN ISO 17226-2 z novembra 2008 nahrádza STN P CEN ISO/TS 17226 z júla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy