STN EN 626-1 + A1: 2008 (83 3009), Bezpečnosť strojov. Zníženie rizika z nebezpečných látok emitovaných strojmi Časť 1 Zásady a špecifikácie pre výrobcov strojov (Konsolidovaný text) - Makara, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 626-1: 1994 + A1: 2008