STN EN 626-2 + A1: 2008 (83 3009), Bezpečnosť strojov. Zmenšenie rizika z nebezpečných látok emitovaných strojmi Časť 2 Metodika overovacích postupov (Konsolidovaný text) - Makara, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 626-2: 1996 + A1: 2008