STN EN 626-2 + A1: 2008 (83 3009), Bezpečnosť strojov. Zmenšenie rizika z nebezpečných látok emitovaných strojmi Časť 2 Metodika overovacích postupov (Konsolidovaný text) - Makara, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 626-2: 1996 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 626-2 z mája 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Makara. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Norma je nahradená normou STN EN ISO 14123-2 z mája 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy